Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Solrikt, utsikt og rett ved lysløypa

Liaveien 40 4870 Fevik
Pris fra
5 690 000 kr
Christopher Heimtun
Boligkonsulent

Nøkkelinfo

Soverom

3

Eierform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Gårdsnr.

45

Bruksnr.

24

Solrik og flott beliggenhet i enden av etablert og svært familievennlig boligfelt.

Liaveien er et veletablert boligfelt, sentralt beliggenhet på Fevik, mellom Arendal og Grimstad. Herfra er det kort gangavstand på trygg vei til Feviktoppen hvor man har et utvalg forretninger samt barne- og ungdomsskole. Området byr på flotte fri- og turområder i umiddelbar nærhet samt kort vei til bl.a. Storesand og Strand Hotell med bademuligheter.

Fevik er fantastisk sørlandssted fastboende og besøkende. Området har mye å tilby med butikker og tjenester tilgjengelig for beboerne og det finnes et stort utvalg av turmuligheter, badeplasser, strender, båthavner, skog og jorder som ligger mellom spredte boligområder. I tillegg tilbyr det tradisjonsrike Strand Hotel og de mange butikkene en god kombinasjon av småby-idyll og urbanitet.
Med nærheten til Arendal og Grimstad vil dette området tilfredsstille kravene til alle som setter pris på et sjarmerende lite sted og ønsker å ha tilgang til moderne fasiliteter, som skole, lege, tannlege, variert matservering og treningssenter. Fevik skole er grunnskole 1-10 trinn og stod ferdig nyrenovert i 2014.
Her er det trygg skolevei ca. 5 min gange fra boligene.

2 solrike tomter: Liaveien 40 og 42.

Vi tegner og bygger din drømmebolig!
Tomtene ligger høyt og fritt med gode solforhold og med mulighet for utsikt til sjøen. Tomtene grenser til friområde og videre til Lysløypa på Fevik.

Tomten er planert og det er opparbeidet asfaltert vei frem til tomtegrensen. Det lagt frem rør for vann og avløp.

Liaveien 42 er på 639 kvm
Liaveien 40 er på 1211 kvm

Boligalternativer - velg blant Mesterhus sine boliger eller arkitekt tegnet

Vi kan tilpasse og levere drømmehuset deres - bare ta kontakt for en boligprat!

Illustrert her i annonsen med 2 boligalternativ for inspirasjon.

Strand:
Dette er en moderne og praktisk enebolig på ett plan. Fasaden med både liggende og stående smale panel, gjør at boligen skiller seg ut.

Med store vindusflater og mønet himling i stue og kjøkken, blir dette huset lyst og luftig. Huset har en romslig entre, hvor man kan velge å gå videre til den private sonen med tre soverom og et bad. Det ene soverommet tar med seg det utvendige særpreget inn, med skrå himling og et praktisk walk-in closet, som understreker følelsen av moderne skreddersøm.
I oppholdssonen finner du et stort og luftig rom med god takhøyde og store vindusflater. Den karakteristiske himlingen skaper et flott rom med kjøkken og stue, og har god plass til både spisebord og sofakrok. Peisen kan nytes både fra kjøkkenet og stuen, og blir prikken over i-en når man kan nyte utsikten gjennom husets store vindusflater. Det er også skyvedør ut til hagen fra kjøkkensonen.

Strand er tegnet av Trine Tellefsen, Arkitekt MNAL hos MG Arkitekter.
https://byggpartnere.no/hustyper/Strand/7c29d38f-569a-4423-9aba-74eb5e7d52ae/

Skansen:

Skansen er et moderne hus med store vindusflater, pulttak og elegant stående trekledning. Samtidig som huset er svært stilig, har det alt en familie trenger.
Basert på hele Norges favoritthus!
Skansen ble tegnet etter en konkurranse hvor det kom inn mange forslag på folks favoritthus. Resultatet kom ut fra det mest populære forslaget. Skansen er fortsatt en populær husmodell, og derfor har vi nå valgt å vise huset på flat tomt også.
Stor stue
Skansen har et praktisk overbygd inngangsparti, med sportsbod rett utenfor hoveddøren. Dett gjør det lett å sette fra seg barnevogn eller andre ting som ikke trenger være med inn i huset. Rett innenfor døren er det også en bod. Videre kommer du inn til en romslig stue med utgang til terrasse. Det er plass til peis midt mellom spisestuen og stuen, slik at man kan få glede av den uansett hvor man sitter. Huset har et romslig L-formet kjøkken, med mulighet til å bygge på en bar-løsning. Etasjen har også et stort soverom og et bad.
Høyt under taket og to balkonger.
Huset har pulttak og skrå himling, slik at man i andre etasje får en flott takhøyde på loftstuen. Det er to balkonger ut ifra andre etasjen, slik at man kan velge hele dagen om man ønsker å følge sola eller skyggen. Balkongen ut fra loftstuen er overbygd og har vegger på to kanter. Det gjør balkongen lun og fin. Glassrekkeverket gjør at den allikevel føles luftig. Andre etasjen har også tre soverom og et bad.
https://byggpartnere.no/hustyper/Skansen/16250536-b929-4fa6-bb8c-1169f4d133f1/

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område og er en del av kommuneplanens arealdel/byplan med Formål: Boligbebyggelse nåværende. Se arealplan under arbeid med plannavn Kommuneplan Fevik.
På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Interessenter må selv undersøke og kontrollere de forhold som synes nødvendig for bebyggelse på eiendommen.
Selger har fått godkjent å bygge en enebolig og garasje pr. tomt hos kommunen.

Omkostninger.

  • Dokumentavgift, 2,5% av råtomtprisen

Ikke medberegnet i omkostninger:

  • Tinglysningsgebyr for skjøte
  • Tinglysningsgebyr pantedokument
  • Panteattest
  • Tilkobling vann og avløp
  • Byggesaksgebyrer


Andre opplysninger:
Det tilkommer også tilkoblingsavgift for vann og avløp hos Grimstad kommune, byggesaksgebyr fra kommunen for valgte bolig, samt gebyr i forbindelse med uavhengig kontroll.

Priser pr. oktober 2024.
Forehold om skrivefeil i annonse.
Bilder er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.