Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Flott moderne bolig med 3 soverom - projektert på siste ledige tomt øverst på Trolldalstoppen, Fevik

Teisendal 4870 Fevik
Pris fra
5 199 000 kr
Christopher Heimtun
Boligkonsulent

Nøkkelinfo

Soverom

3

Eierform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Beskrivelse

Fevik er fantastisk sørlandssted for ferierende og fastboende. Fevik har mye å tilby med butikker og tjenester tilgjengelig for beboerne. I området finnes det et stort utvalg av turmuligheter, badeplasser, strender, båthavner, skog og jorder som ligger mellom spredte boligområder. I tillegg tilbyr det tradisjonsrike Strand Hotel og de mange butikkene en god kombinasjon av småbyidyll og urbanitet.
Med nærheten til Arendal og Grimstad vil dette området tilfredsstille kravene til alle som setter pris på et sjarmerende lite sted og ønsker å ha tilgang til moderne fasiliteter, som skole, lege, tannlege, variert matservering og treningssenter. Fevik skole er grunnskole 1-10 trinn og stod ferdig nyrenovert i 2014. Her er det trygg skolevei ca. 10 min gange fra boligene.

Tomtene

Tomten ligger innerst i en rolig blindvei på det nye feltet Trolldalstoppen.
Trolldalstoppen er forlengelse av Trolldalslia og Trolldalen med gangvei i flere retninger mot Fevik, turområder, strender og skole.
Tomten ligger innerst i feltet med gangvei og ubebygd areal som nærmeste nabo. Tomten har 40% utnyttelsesgrad og romslig reguleringsbestemmelser, som gjør at husmulighetene er mange.

Om boligen

Strand er en moderne og praktisk enebolig på ett plan. Fasaden med både liggende og stående smale panel, gjør at boligen skiller seg ut.

Lyst og luftig.
Med store vindusflater og mønet himling i stue og kjøkken, blir dette huset lyst og luftig. Huset har en romslig entre, hvor man kan velge å gå videre til den private sonen med tre soverom og et bad. Det ene soverommet tar med seg det utvendige særpreget inn, med skrå himling og et praktisk walk-in closet, som understreker følelsen av moderne skreddersøm.
I oppholdssonen finner du et stort og luftig rom med god takhøyde og store vindusflater. Den karakteristiske himlingen skaper et flott rom med kjøkken og stue, og har god plass til både spisebord og sofakrok. Peisen kan nytes både fra kjøkkenet og stuen, og blir prikken over i-en når man kan nyte utsikten gjennom husets store vindusflater. Det er også skyvedør ut til hagen fra kjøkkensonen.

Strand er tegnet av Trine Tellefsen, Arkitekt MNAL hos MG Arkitekter.
Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Omkostninger.

  • Dokumentavgift, 2,5% av råtomtprisen

Ikke medberegnet i omkostninger:

  • Tinglysningsgebyr for skjøte
  • Tinglysningsgebyr pantedokument
  • Panteattest

Andre opplysninger.

Det tilkommer også tilkoblingsavgift for vann og avløp hos Grimstad kommune, byggesaksgebyr fra kommunen for valgte bolig, samt gebyr i forbindelse med uavhengig kontroll.

Priser pr. oktober 2024.
Forehold om skrivefeil i annonse.
Bilder er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.