Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Sydvendte eneboligtomter langs Sandebukta

Alfred Engnes vei 3076 Sande i Vestfold
Pris fra
1 590 000 kr

Nøkkelinfo

Boligtype

Tomter

Tomteareal

708 m2

Gårdsnr.

440

Bruksnr.

3

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Da tomtene ikke er matrikulert viser kartfunksjonen til Alfred Engnes, vei 10. Det er to tomter som ligger mellom Alfred Engnes’ vei 4 og 10, og tre tomter som er plassert ovenfor Alfred Engnes’ vei 15. T. Sando Bygg AS har skilt på området.

Fra Sande Sentrum kjører en sørover på Sandebuktveien i retning Berger/Svelvik. Eiendommene ligger mellom Sando og Bjerkøya, på nordsiden av Sandbuktveien. Kartfunksjonen gir deg enkelt tilgang til spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til tomtene.

Beliggenhet

Alfred Engnes’ vei ligger i et rolig område like bortenfor Sando i Sande i Vestfold. Tomtene ligger sørvendt, og har sjøutsikt over den flotte Sandebukta.
Tomtene vil ligge i naturskjønne omgivelser, med kort vei til utallige turmuligheter, både i skog og langs sjø. I området er det mange tilbydere av båtplasser, og Sandebukta har et yrende båtliv om sommeren.
Vinterstid er det kort vei til skiløyper i snørikeskogsområder. Sande er et av stedene på Østlandet hvor snøen kommer tildig og går sent.

4 minutter gange (250m) fra tomtene ligger det bussholdeplass, både i retning Sande og Svelvik. Kiwi Nordre Jarlsberg Brygge er nærmeste matbutikk, men det er heller ikke langt inn til Sande Sentrum hvor en finner det meste av tjenester en trenger i hverdagen. I Sande er det togstasjon som tar deg hyppig både sørover og nordover, hvor toget tar 12 minutter inn til Drammen Stasjon og 45 minutter til Oslo Sentralstasjon.

Tomtene er regulert, men ikke matrikulert per i dag. Det er derfor ikke eget gårds- og bruksnummer på tomtene.

For mer informasjon om eiendommen og eventuelt avtale en tidlig visning kan en kontakte Mats Breda på telefon 41 23 18 29.

Beskaffenhet


Tomtene består av fast fjell som danner gode grunnforhold for bebyggelse.

Prisliste tomter:
Tomt 1 - reservert
Tomt 2 - 1.890.000,-
Tomt 3 - 1.850.000,-
Tomt 4 - 1.690.000,-
Tomt 5 - 1.590.000,-