Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Flott tomt med attraktiv og sentral beliggenhet med BYA 40%

Pris fra
2 500 000 kr
Anja Hovland Møller
Salgsleder

Nøkkelinfo

Boligtype

Tomter

Tomteareal

748 m2

Gårdsnr.

188

Bruksnr.

170

Adkomst

Ta av øst for Kiwi Valderøya og følg vegen 50 meter videre hvor du får tomten på din høyre side.

Beliggenhet

Boligen ligger på Ytterland, på vakre Valderøya, og byr på en idyllisk beliggenhet med nærhet til både natur og byliv. Tomten er perfekt plassert for dem som ønsker å nyte roen, samtidig som den ligger svært sentralt. Kun en kort kjøretur på 10 minutter tar deg til Ålesund sentrum, hvor du finner et bredt utvalg av rekreasjonsmuligheter og kulturtilbud.

For de som liker friluftsliv, er det flotte bademuligheter på Giskesanden, et av regionens mest populære strandområder. For turentusiaster tilbyr Signalen fantastiske turmuligheter med storslått utsikt.

Dagligvarehandelen er også enkel og lett tilgjengelig med Kiwi matbutikk bare et steinkast unna, noe som gjør hverdagen både praktisk og effektiv.

Boligen har en nydelig vestvendt beliggenhet som gir deg panoramautsikt over Storhornet på Godøya. Her kan du nyte vakre solnedganger og den spektakulære naturen som omgir deg.

Denne beliggenheten kombinerer det beste av to verdener – en rolig og naturskjønn atmosfære med umiddelbar tilgang til byens fasiliteter.

Beskaffenhet

Tomten er flat og antatt lett å opparbeide.

Tomten er regulert til boligformål BBL1 i reguleringsplan for område Skjong - Ytterland Del 1,2 og 3. Datert 24.04.1995

For hus i samme byggelinje skal bygningsrådet kreve et mest mulig harmonisk preg i materialvalg, høyder, takvinkler og dimensjonering av fasadene. Boligene skal være frittliggende på en høyde eller en etasje og sokkeletasje der terrenget etter bygningsrådet sitt skjønn tillater det. Utnyttelsesgrad 40%. Andre boliger i området har fått godkjent to godkjent to etasjer, og likebehandlingsprinsippet gjelder.

Garasjer og carporter skal ha en materialbruk, form og farge som harmoniserer med hovedhuset. Utvendige pergolaer og solskjermer må stå i stil med boligens material og fargevalg.
Tomten skal så snart som mulig ordnes og tilplantes da med vegetasjon som ikke virker generende for naboer eller ferdselen. Synlig sår i terreng etter f.eks sprenging og lignende skal tilplantes eller isåest. En bør unngå høye forstøtningsmurer, slike murer skal godkjennes av bygningsrådet. Innhenging skal godkjennes av bygningsrådet. Det bør helst nyttes lave hekkplanter eller lignende.
Parkeringsplass med avkjøring skal utformes slik at den er minst mulig plagsom for omgivelsene og plasser skal skjermes med planting, gjerde ol. der det etter bygningsrådet sitt skjønn er nødvendig. Sammen med byggemeldingen skal det sendes inn planer som viser hvordan den delen av tomten som ikke skal bygges på skal planeres og utnyttes. I planen skal det vises eventuelle skråninger og forstøtningsmurer, tilkomst- og parkeringsplasser. Området mellom byggelinjer og gater bør opparbeides på en parkmessig måte.

Bygningsrådet kan, når særlige grunner taler for det, tillate mindre vesentlige endringer fra disse forskriftene, men da innenfor rammen til bygningslova og bygge vedtektene for Giske kommune.

Velg mellom et bredt spekter av våre flotte kataloghus eller kom innom for en hyggelig boligprat. En av våre arkitekter kan skreddersy drømmeboligen til deg på tomten.