Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Algarheimsfjellet - Flotte eneboligtomter nær marka og Jessheim by!

Algarheim 2056 Algarheim
Pris fra
2 750 000 kr
June Andersen
Salgskonsulent

Nøkkelinfo

Boligtype

Tomter

Tomteareal

831 m2

Gårdsnr.

111

Beskaffenhet

Eneboligtomter med byggeplikt

I et område hvor nye tomter generelt er en mangelvare, har Mesterhus Fenstad Bygg AS nå gleden av å presentere et helt nytt boligfelt under utvikling på Algarheim. Algarheimsfjellet ligger i Ullensaker kommune, ca. 5 km øst for Jessheim sentrum. Her har du mulighet til å sikre deg en av våre flotte eneboligtomter i første byggetrinn BFS2. Tomtene ligger på til på solrikt og familievennlig boligfelt, i landlige og naturskjønne omgivelser med kort vei til de fleste fasiliteter. Tomtene selges med byggeplikt og på Mesterhus.no finner du et rikt utvalg av både moderne, herskaplige og tradisjonelle boliger. Her er det noe for enhver smak, men vi kan også skreddersy din drømmebolig dersom du ønsker det.


Vi hjelper deg

Fenstad Bygg AS har siden starten i 1969 utført byggeoppdrag for veldig mange familier, bedrifter, offentlige etater og andre. Vårt virkeområde er hovedsakelig på Øvre Romerike, med kommunene Ullensaker, Nes, Eidsvoll, Sørum, Nannestad, Hurdal og Gjerdrum som primærområde. Har du et ønske om å bygge hus, men usikker på hvilken tomt og hvilket hus som passer deg og din familie, ta kontakt og vi vil bistå deg i prosessen. Vi kan avtale et møte hvor vi kartlegger ønsker og behov, i tillegg til økonomi, tidsaspekt og rammer. Det er mange fordeler med å bygge nytt og for mange kan dette være selve nøkkelen til å komme seg inn på eneboligmarkedet. Som totalentreprenør skal vi gjøre det enkelt for deg å oppfylle boligdrømmen og sørge for at du føler deg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende boligprat!


Ledige tomter på første byggetrinn BFS2:

Regulert iht plan for Algarheim Nord planID 399.
Vedtatt 22-06-2021

Gå inn på https://algarheimsfjellet.no for tomtevelger og mer informasjon:

Antall tomter: 11 Stk.
Vann & Avløp: I tomtegrense
Utnyttelsesgrad: 30% BYA

Tomt nr. 1: 861 m², kr. 3.130.000,- + omk.

Tomt nr. 2: 934 m², kr. 3.650.000,- + omk.

Tomt nr. 3: 1.015 m², kr. 3.840.000,- + omk.

Tomt nr. 4: 831 m², kr. 2.750.000,- + omk.

Tomt nr. 5: 891 m², kr. 3.240.000,- + omk.

Tomt nr. 6: 779 m², kr. 2.830.000,- + omk.

Tomt nr. 7: 799 m², kr. 2.910.000,- + omk.

Tomt nr. 8: 829 m², kr. 3.010.000,- + omk.

Tomt nr. 9: 795 m², kr. 3.150.000,- + omk.

Tomt nr. 10: 743 m², kr. 3.390.000,- + omk.

Tomt nr. 11: 717 m², kr. 3.320.000,- + omk.

Fordeler med nybygg

– Du betaler kun dokumentavgift av tomteverdien og fast pris for nøkkelferdig hus.
– Meget energieffektive Tek17 hus som gir betraktelig billigere strømutgifter!
– En ny bolig har ikke behov for oppussing i nærmeste fremtid, slik at du kan bruke fritiden på noe annet enn oppussing. Tid = Penger.
– Lave driftskostnader; alt er nytt og boligen vil være ”selvgående” i mange år fremover.
– Strenge krav til inneklima og energiforbruk gir optimale luft, varme og klimaforhold i boligen. Høy teknisk standard.
– Lovfestet garanti i hele 5 år etter overtakelsen


Om Algarheimsfjellet

Algarheimsfjellet er planlagt etablert med 71 eneboliger, 18 tomannsboliger, 83 rekkehus/kjedede boliger og 96 leiligheter, til sammen om lag 268 boenheter. Området har umiddelbar nærhet til vakkert turterreng, samt kort vei til flere barnehager, skoler, butikker og offentlig kommunikasjon. Algarheim barneskole med blant annet stor flerbrukshall, kunstgressbane og basketballbane, - ligger rett ved feltet. Nærmeste dagligvareforretning er Extra Algarheimvegen. Fra feltet er det kun få minutters gange til nærmeste bussholdeplass. Her får man det beste av to verdener ved å bo i rolige og familievennlige omgivelser, samtidig som det kun er en kort bil- eller sykkeltur inn til Jessheims bykjerne.

Om Jessheim 

Jessheim fikk bystatus i 2012 og er administrasjonssenteret i Ullensaker kommune i Akershus. Tettstedet er blant landets raskest voksende, med godt over 23.000 innbyggere – et attraktivt satsningsområde som kom med etableringen av Oslo lufthavn Gardermoen på 90-tallet og som fortsatt er under stor utvikling og utbygging. Her finner man et hav av fine forretninger, bymessige fasiliteter og gode servicetilbud. Jessheim storsenter er Øvre Romerikes største og rommer over 150 butikker og spisesteder, – i tillegg til frisør, helse- og velvære. I Storgata ligger det flere gode restauranter, kaféer, barer og utesteder. Hvert år arrangeres Jessheimdagene, et populært arrangement som byr på flotte konserter, mat- & salgsboder, samt mange morsomme aktiviteter.

For den kulturelle har Ullensaker kulturhus alltid fullt program enten man ønsker å gå på kino, revy, teater eller konsert. Det arrangeres også kunstutstillinger her.

Ønsker man å være aktiv kan man ta turen til Jessheimhallen, Jessheimbadet eller til en av de mange treningssentrene rundt om i byen. Fra Algarheimsfjellet er det gjennomgående ferdsel til de sammenhengende friluftsområdene innover mot Brennifjellet. I tillegg til Jessheimmarka innbyr området til gode tur-, trenings- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.

Naturperlen Nordbytjernet er et attraktivt samlingssted for små og store gjennom hele sommeren. Her er det badestrand, gressplen, kiosk, grillplass, bade- og fiskebrygge, volleyballbane, samt en fin tursti man kan følge rundt hele tjernet.

På nordsiden av tjernet ligger Romerike Folkehøgskole og på sørsiden ligger Nordby ungdomsskole. Jessheim videregående skole er den største videregående skolen i Akershus og ligger i Jessheim sentrum.

Meget god offentlig kommunikasjon fra Jessheim togstasjon med avganger hver halvtime. Det tar ca. 40 min inn til Oslo S. Her ligger også bussterminalen som gir reisende sømløse overganger mellom tog, buss, pendlerparkering og taxi. Det er etablert en flott sykkeloppstillingsplass under tak. Med bil tar ca. 15 minutter til Oslo lufthavn, 25 minutter til Lillestrøm og rundt 40 minutter inn til Oslo sentrum.

For mer informasjon, gå inn på: https://www.ullensaker.kommune.no