Hopp til hovedinnhold
1 / 0

INDERØY | Moderne familiebolig | Sørvestvendt, solrikt og nydelig utsikt | Nærhet til skole, barnehage og togstasjon

Smihaugvegen 5 7670 Inderøy
Eskil Ørdal
Daglig leder

Nøkkelinfo

Eierform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Mesterbygg Innherred AS har under oppføring en ny, flott og moderne enebolig på Smihaugvegen 5. Eiendommen befinner seg i det nyetablerte boligfeltet, Åsen boligfelt på Hellemshaugan, Røra, Inderøy. Smihaugvegen 5 ligger i et allerede etablert og solrikt boligområde hvor man har både fjordutsikt og gode solforhold. Her får man både morgensol, vintersol og kveldssol.

Beskrivelse
Boligen er i funkisstil, og eiendommen befinnes seg i landlig, men allikevel sentralt strøk i nærhet til at man trenger. Eiendommen ligger sørvestvendt- og solrikt til, med nydelig utsikt over Trondheimsfjorden, som man kan nyte fra en balkong på ca. 21m2. Boligen har hovedoppholdsrommene sine i øverste etasje, som også har hovedinngangen og ytterdør inn til samme plan. Det er åpen og luftig løsning mellom stue og kjøkken, og dette gir et godt gjennomlys. Dessuten har man flott utsikt fra både stuen og kjøkkenet. Stuen i hovedetasjen har skrånende himling som gir stor takhøyde og store vinduer. Dette gir en romslig og luftig romopplevelse. Det er direkte utgang til utvendig balkong, som er delvis skjermet med takoverbygg. Her har man et sted hvor man kan sitte og nyte kveldssolen og ikke minst den nydelige utsikten.

Om Smihaugvegen
Eiendommen ligger nært flere attraktive utfartsområder. Marsteinsvola med kjentmannsmerke, Kverkilberget og Høgkammen ligger innenfor en rekkvevidde for en fot- eller skitur. Hyllbukta er en attraktiv badeplass, samtidig som Hylla Havn Marina og Trones småbåthavn er i nærheten.
Eiendommen er på 777 m2, og ligger solrikt til med vintersol. Sør- og vestvendt. Kveldssol til ca. kl 22 i sommerhalvåret før den går ned bak Åsakammen.
Landlig, men likevel ganske sentralt.
Røra barnehage.
Utsiktsrik balkong/terrasse med ettermiddags- og noe kveldsol, delvis med takoverbygg, med direkte utgang fra stua.
Enebolig med moderne formuttrykk med åpen løsning mellom stue og kjøkken og stor takhøyde oppunder den skrånende himlingen.
Hus med to etasjer, med flott utsikt utover Trondheimsfjorden. 

Prisantydning på eiendommen i noenlunde lik standard og utførelse som på bildene, er fra kr 5 000 000 inkl. tomt, men uten garasje.