Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Nydelig leilighet med 4 soverom og en enestående utsikt - Klar for innflytting. Ta kontakt for visning.

Orrfuglveien 13A 9325 Bardufoss
Pris fra
6 590 000 kr
Kjell Oddvar Skogli
Salgssjef

Nøkkelinfo

Soverom

4

Eierform

Eier (Selveier)

Primærrom

167 m2

Gårdsnr.

54

Bruksnr.

985

Beskrivelse

Ta kontakt for info og avtale om visning.

Orrfuglveien 13A er leiligheten til høyre forfra i nyoppført tomannsbolig i Krokbekken Panorama, med panorama utsikt over Målselvdalen. Boligen har gode solforhold og ligger sentralt plassert med nærhet til blant annet flyplass, idrettsanlegg, skoler og helsetjenester.
Boligen er oppført i gjennomgående moderne stil med ekstra himlingshøyde i åpen stue/kjøkkenløsning for den helt spesielle romfølelsen. Nytt og moderne kjøkken fra Drømmekjøkken med integrerte hvitevarer, spotter i tak og vegghengt toalett er bare noe av det som gjør boligen komplett.
Pris og omkostninger
Inkludert i prisen er nøkkelferdig bolig, mur- og betongarbeid, grunnarbeid, og tomt.
Det er ingen fellesgjeld eller felleskostnader ved overlevering. Alle offentlige gebyrer og tilknytningsavgifter er inkludert i pris.
J. Nysted Eiendom AS
J. Nysted Eiendom AS er leverandør av hus, leiligheter og hytter som er bygd av Nysted Bygg, elementer som brukes produseres i vår fabrikk på Storsteinnes i Balsfjord Kommune. Nysted AS ble etablert i 1961 og er av Nord-Norges eldste og største produsent og leverandør av boliger, hytter og byggevarer. Nysted er kjent for å levere kvalitetsbygg.