Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Flotte enebolig tomter i familievennlig boligfelt med sjøutsikt

Hestnes, 4372 Egersund
Pris fra
990 000 kr

Boligtype

Tomter
Prosjektet bygges av

Norrøn Bolig AS

Norrøn Bolig bygger alt fra eneboliger, rekkehus, leiligheter og fritidsboliger til større bolig- og hyttefelt. I tillegg bygger vi om og rehabiliterer boliger etter kundens ønsker.

Gå til forhandlersiden

Adkomst

Følg RV44 gjennom Egersund sentrum mot Sokndal. Ta til høyre ved broen til Hestnes. Følg så veien til du får Mortensknutveien på høyre side. Her kommer du inn i et nyetablert boligfelt. Ledige eneboligtomter ligger øverst i feltet. Ønsker du å se ledige tomter i Knutaveien er det bare å ta til venstre øverst i feltet så kommer du inn på Knutaveien.

Beliggenhet

Ønsker du å bo i et nyetablert og pent opparbeidet boligområde er Hestnesmarka et meget godt alternativ.

Hestnesmarka er en fantastisk bydel for store og små familer å etablere seg i. Her har du ikke bare barnehage, skole og matbutikk i umiddelbar nærhet, her har du også et rolig og trygt nabolag, trygg og god skolevei og ikke minst flotte tur og fiskemuligheter nærmest rett utenfor døren. Avstanden til Egersund sentrum er kun en kort biltur eller sykkeltur unna.

Norrøn Bolig kan også være behjelpelig med båtplass/naust dersom du ønsker å ha båten i umiddelbar nærhet.

Beskaffenhet

I Mortensknutveien og i Knutaveien har vi svært fine eneboligtomter i forskjellige størrelser med gode solforhold og sjøutsikt. Her er det bare å velge den tomten du liker best så skreddersyr vi en enebolig til deg, tilpasset dine behov og ønsker. Ta kontakt for en uforpliktende visning av ledige tomter og hvilke muligheter som finnes for den enkelte tomt.

Pris for tomt fra kr. 990.000,-+ omkostnigner til Staten
  • Tinglysingsgebyr kr. 500,-
  • Dokumentavgift kr. 2,5 % av kun tomteverdi kr. 24 750,-
  • Tinglysing pr. pantedokument: kr. 500,-
  • Grunnboksutskrift: kr. 240,-
Sum omkostniger: kr. 25 990,-

Andre prosjekter fra Norrøn Bolig AS