til top
Bestill katalog
Mesterhus fohandlernettsider
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
Bestill katalog
  • Velkommen til Mesterhus

Velkommen til Mesterhus

Mesterhus er en landsomfattende kjede med rundt 140 byggmesterfirmaer og salgskontorer. Vi bygger i alle Norges fylker. Enten du vil bygge nytt hus eller hytte, eller pusse opp, så kan vi hjelpe deg!

Hvem er Mesterhus?
Mesterhus ble etablert i 1970 og har de siste tiårene vært en av Norges største boligbyggere. Dette har vi oppnådd gjennom godt håndverk, god kundeoppfølging og ved å tilby de rette husene, men først og fremst gjennom fornøyde kunder. Mesterhus er en landsomfattende kjede med rundt 140 byggmesterfirmaer og salgskontorer. Mesterhus har en fyldig huskatalog, samtidig som vi også tilbyr skreddersøm. I tillegg til hus, bygger også Mesterhus leiligheter, rekkehus og hytter. Mesterhus jobber også med offentlige bygg, rehabilitering og oppussing.

Mål og motto
Grunntanken i Mesterhus er å bygge kvalitetshus, bygget av din lokale byggmester, forankret i fagkunnkap og solid håndverk gjennom hele byggeprosessen. Vårt mål er at alle som velger oss skal føle seg trygge, fra første møte til ferdig hus. Derfor har vi i Mesterhus slagordet: -det blir som avtalt!

Mesterbrev
Som den eneste boligbyggeren på markedet, krever Mesterhus at alle våre bedrifter skal ha Mesterbrev. Dette innebærer at den lokale byggmesteren må oppfylle våre høye krav til både praksis og håndverkerutdannelse. Dette skal gi deg som kunde ekstra trygghet, dersom du velger oss som din samarbeidspartner.


Vi måler kundetilfredshet
Vi lever etter «-det blir som avtalt», og da skal også kundene våre bli fornøyde. Derfor deltar vi i Prognosesenterets landsdekkende måling av kundetilfredshet (KTI) i boligbransjen.


En del av Mestergruppen
Mestergruppen er landetes største boligbygger, hyttebygger og byggevarekonsern. Mesterhus er sammen med blant annet Blink Hus, Systemhus, Nordbohus, Røroshytta og Saltdalshytta en del av Mestergruppen. Mestergruppen eier også byggevarekjedene XL-Bygg, Byggtorget og Byggeriet. Mestergruppen er igjen eid av Ferd.