til top
Bestill katalog
Mesterhus fohandlernettsider
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
Bestill katalog

3 nye hustyper for flat tomt

Alle våre hus kan tilpasses til dine ønsker, og kan tilpasses forskjellige tomteforhold. Se tre av våre mest populære hus som nå er tilpasset til flat tomt.

Skansen

Skansen for flat tomt Skansen er tegnet av Malene Waage og Mestergruppen Arkitekter.

Skansen for flat tomt

Skansen for flat tomt har et moderne uttrykk med store vindusflater, pulttak, og stående trekledning. Samtidig som huset er stilig har det alt en familie trenger, og mange uteplasser.

Basert på hele Norges favoritthus!

Huset Skansen har sitt utgangspunkt i en tidligere Mesterhus-modell. Mesterhus holdt en konkurranse, hvor man kunne tegnet sitt eget hus, og så lagde vi en husmodell av det mest populære forslaget, og dette var det huset som vant! Dette er noen år siden, huset har nå fått en oppdatering, og er fortsatt en populær husmodell. Derfor har vi nå valgt å vise huset på flat tomt også. Alle våre hus kan tilpasses til dine behov, og de fleste kan tilpasse forskjellige tomteforhold. Samtidig er det enklere å se for hvordan det kan bli hvis man ser litt bilder, og vi har derfor laget noen av våre hustyper både på flat og skrå tomt.

Flott åpent rom i første etasje,  med god plass til både  spisestue og stue. Flott åpent rom i første etasje, med god plass til både spisestue og stue.

Flott åpent rom i første etasje, med god plass til både spisestue og stue.

Skansen har et praktisk overbygd inngangsparti, med sportsbod rett utenfor hoveddøren. Dett gjør det lett å sette fra seg barnevogn eller andre ting man har med seg, på vei inn. Rett innenfor døren er det også en bod. Videre kommer du inn til en romslig stue med utgang til terrasse. Det er plass til peis midt mellom spisestuen og stuen, slik at man kan få glede av den uansett hvor man sitter. Huset har et romslig L-formet kjøkken, med mulighet til å bygge på en liten bar-løsning. Etasjen har også et stort soverom og et bad.

Høyt under taket og to balkonger

Høyt under taket og to balkonger

Huset har pulttak og skrå himling, slik at man i andre etasje får en flott takhøyde på loftstuen. Det er to balkonger ut ifra andre etasjen, slik at man kan velge hele dagen om man ønsker å følge sola eller skyggen. Balkongen ut fra loftstuen er overbygd og får vegger på to kanter, slik at den blir lun og fin. Glassrekkeverket gjør at den allikevel føles luftig. Andre etasjen har også tre soverom og et bad.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Nordstrand

Nordstrand for flat tomt Nordstrand er tegnet av Grethe Sætveit og Trine Tellefsen.

Nordstrand for flat tomt

Mesterhus Nordstrand kan by på en fantastisk takhøyde på opptil fire meter på det høyeste. Huset har også flere flotte uteplasser, og er et hus med flere spennende kvaliteter.

Populær hustype

Vårt Nordstrand-hus er en oppfriskning av en husmodell vi har hatt tidligere, og som nå er oppdatert til å passe dagens krav. Dette er en populær husmodell som vi nå også viser på flat tomt. Huset har et moderne utseende, samtidig som det kan passe inn i de fleste nabolag, blant annet på grunn av det tradisjonelle saltaket. Alle våre hus kan tilpasse til dine ønsker, og de fleste kan tilpasses til forskjellige tomtetyper, og vi vil gjerne kunne vise dere flere varianter, derfor har vi her tegnet et Nordstrand-hus for flat tomt.

Fantastisk takhøyde i stuen Uansett om Nordstrand-huset er på flat eller skrå tomt, vil du få en utrolig stue med vinduer helt opp til himlingen!

Fantastisk takhøyde i stuen

I andre etasje kommer du opp til et stort rom med skrå himling, hvor det er spisestue, kjøkken og stue. Det blir en fantastisk takhøyde i dette rommet på opptil fire meter på det høyeste. Peisen er plassert midt i rommet, slik at man får glede av den både fra spisetuen og stuen. Huset har et fint L-formet kjøkken med god plass. Fra spisetuen er det utgang til balkong. Denne får vegger på to kanter, og kan derfor bli svært lun på varme dager. I denne etasjen er det også et stort soverom, med tilhørende walk-in-closet. Det er også et bad og en bod i etasjen.

Stor overbygget terrasse

Stor overbygget terrasse

Når du kommer inn i dette huset, kommer du til en romslig entrè, med en rett trapp opp til andre etasje, og åpent helt igjennom til TV-stua og ut til terrassen foran huset. Dette gir en lys gang. Terrassen har et godt overbygg, som skjermer for regn, og kan gi skygge ved behov. Skulle man ønske mer sol, kan man bruke balkongen i etasjen over. I første etasje er det også tre soverom og et bad med vaskerom.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Alta

Alta for flat tomt Alta er tegnet av Trine Tellefsen, Arkitekt MNAL hos MG Arkitekter.

Alta for flat tomt

Mesterhus Alta kan by på en fantastisk takhøyde på opptil fire meter på det høyeste. Huset har også flere flotte uteplasser, og er et hus med flere spennende kvaliteter.

Tilpasset huset til dine behov!

Alle våre hus kan tilpasses til dine ønsker, og de fleste kan tilpasses forskjellige tomteforhold, men det er fint å kunne se mer av hvordan dette kan se ut. Derfor får dere her Alta for flat tomt. Huset er i stor grad likt den opprinnelig Alta. Alta har elementer av det tradisjonelle og gjenkjennelige med saltak, men er samtidig moderne og original. Alta er et moderne hus som allikevel ivaretar norsk byggetradisjon. Huset har alt en familie trenger, samtidig som det har et unikt preg.

Utrolig takhøyde Uansett om huset er på flat eller skrå tomt, får det en herlig romfølelse i andre etasje, med mønt himling og store vindusflater.

Utrolig takhøyde

I andre etasje har man et stor allrom mønt himling som gir en fantastisk romfølelse. Der har man stue, kjøkken og spisestue, med en peis i midten, slik at man nyter godt av den, uansett hvor man er. Fra Kjøkkenet er det dør ut til en balkong, kanskje man kan ta frokosten der? I etasjen er det også et soverom, et badet og en bod.

Praktisk inngangsparti Dette er et stilig hus, fra alle vinkler. Huset har ett praktisk overbygd inngangsparti, med sportsbod.

Praktisk inngangsparti

Denne versjonen av Alta har fått et stilig overbygd inngangsparti, med en praktisk sportsbod rett ved inngangsdøren. Der kan man enkelt sette fra seg barnevogn, sparkesykler, akebrett og andre ting man ikke trenger å ha med inn i huset. Når du kommer inn har du garderobe og vaskerom rett innenfor døren. Alle våte klær kan gå rett til tørk og vasking. Du har også et bad i gangen. Det er tre soverom i første etasje, hvorav det største har et romslig walk-in-closet. Det er også en TV-stue i denne etasjen, som har dør ut mot den overbygde plattingen og så hagen. På grunn av den ene veggen som går ned fra fasaden her, så får man en lun og skjermet uteplass, og noe som kan være litt lagringsplass, en benk eller pynt.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.