til top
Bestill katalog
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Printerest

Mesterhus Kongsgård er et virkelig herskapelig hus. Her får du digre fellesarealer, spennende løsninger og egen garasje tilknyttet huset

  • BRA 315 m²
  • P-rom 257 m²
  • Soverom 5

Er drømmen din et stort hus med mange muligheter? Mesterhus Kongsgård  inneholder med sine 315 kvadratmeter alt du kan ønske deg av plass. Det bærer virkelig sitt navn med rette. Innvendig finner du blant annet fire rause soverom, et eget gjesterom/kontor, bibliotek/tv-stue, stort kjøkken, samt tre stuer om ønskelig. Med andre ord det perfekte hjem for en storfamilie. 

På utsiden har huset klassiske og rene linjer med flere arker og utbygg. Arkene i andre etasje er symmetrisk plassert på hovedfasaden, og sammen med søylegangen skaper de et herskapelig preg. Stuefløyen og garasjen danner sammen med hovedhuset et «atrium», som skjermer uteplassen og inngangspartiet. 

I hallen møtes du av den storslåtte utsikten mot galleriet i andre etasje med åpen himling. Den store takhøyden gir god romfølelse og bringer mye lys inn i rommet. Stuearealet har tre soner, som kan deles inn i to eller tre egne stuer. Fra kjøkkenet er det åpen løsning inn mot stuene, men du kan også velge å lukke av mellom kjøkken, spisestue og stue ved behov. 

Andre etasje har en spennende, åpen løsning ned mot hallen i første. Denne inneholder blant annet bad og fire romslige soverom, og et stort rom i midten med muligheter for å innrede eget hjemmekontor, bibliotek eller tv-stue. Huset er forøvrig utstyrt med to store bad, og har en ekstrainngang via garasjen og vaskerommet.

Mesterhus Kongsgård er tilpasset en flat tomt.

Arkitekt: Grethe Sætveiet.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Mer informasjon
Få pris på huset
List Image

Her har Fenstad Bygg satt opp et kundetilpasset Kongsgård i Akershus.

Et virkelig romslig og herskapelig hus, med mange fløyer.

List Image