til top
Bestill katalog
Mesterhus fohandlernettsider
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
Bestill katalog
  • Moderne ferdighus med spiss takvinkel, lys kledning og svarte foringer rundt vinduer sett utenfra. Norsk natur med snødekte fjell.

Ferdighus av høy kvalitet

Vi i Mesterhus har bygd hus i 50 år, og kan derfor svare deg på alle spørsmålene du måtte ha. Mange lurer blant annet på om vi bare bygger ferdighus? Her forklarer vi litt om hva som ligger i dette begrepet, og hva Mesterhus faktisk gjør.

Vi foretrekker ikke å bruke ordet "ferdighus" om vårt produkt, siden våre hus er arkitekttegnet og tilpasses deg og dine behov. Ferdighus-begrepet stammer fra 1970-tallet, hvor kunden kun kunne velge blant katalogmodeller og ofte var husene produsert i moduler på en fabrikk. Hos oss er husbygging noe helt annet.

Ferdighus eller skreddersøm?

Vårt mål er at du skal få ditt drømmehjem, uten å bli begrenset av for få endringsmuligheter eller andre faktorer. Vi vet at ingen kunder er helt like, og mange kunder har ulike preferanser. Husene som er i vår katalog blir derfor ofte sett på som utgangspunkt til våre kunder, enten slik de er i sin helhet, eller som inspirasjon til drømmehuset. Vi tar oss av de utfordringene din tomt eventuelt har, og bygger hus av høy kvalitet som vil tåle tidens tann i mange tiår.

Se alle våre husmodeller her 

Elin Karin og Ove fikk drømmeboligen ved å tegne om et av våre funkis ferdighus. Les mer her

To menn og en kvinne står på et kjøkken og kikker på tegninger av ferdighus

Derfor bør du velge ferdighus:

  • Huset er kvalitetssikret i alle ledd av eksperter og tilfredsstiller alle dagens tekniske forskrifter
  • Om du ønsker endringer, kan de enkelt planlegges og legges til rette for med vår lokale byggmester
  • Du og din familie vil ha glede av et brukervennlig hus i flere tiår fremover
Moderne ferdighus i betong og sort kledning på en nylig opparbeidet tomt.

Dette ser ut som et helt vanlig Signatur 301, men familien har gjort sine egne tilpasninger: Se mer her.

Kan du endre på husene i huskatalogen?

Husene du ser i katalogen er bare et utgangspunkt når du starter planleggingen. Hos oss kan du selv velge hvordan sluttresultatet skal bli. Har du alltid ønsket deg inngang mellom garasje og hus? Eller ekstra takhøyde i stua? Hva med et større bad enn originalt?

I samtale med din lokale boligbygger vil du kunne lufte ideer og få en ekspert til å vurdere ønskene dine. Selvfølgelig er det du som har det siste ordet og bestemmer, men det er alltid godt å kunne rådføre seg med en som har erfaring. Når det er sagt: Hvis du virkelig vil ha et unikt hus kan du bygge det akkurat sånn som det står i katalogen, for det er det nesten ingen som gjør!

Hvorfor velge Mesterhus?

Hus fra vår katalog er kvalitetshus som gir deg en trygghet i byggeprosessen. Vi tilpasser enkelt husets løsninger basert på dine behov – både innvendig og utvendig.

Om du har flere spørsmål, må du ikke nøle med å ta kontakt med oss i dag!

 

Bestill huskatalog her

Vårt motto i Mesterhus er: “Det blir som avtalt!”. Det vi i fellesskap har avtalt gjennom kontrakten, lover vi blir holdt. For deg som kunde er dette både en trygghet og sikkerhet.

To menn og en kvinne står og ser på et nybygget ferdighus i betong, tre og glass
eksteriørbilde av et hvitt ferdighus i funkisstil med garasje i underetasjen og pent lyssatt. Tatt om kvelden.
Kveldsbilde av et moderne ferdighus med mørk kledning og integrert garasje