til top
Bestill katalog
Mesterhus fohandlernettsider
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
Bestill katalog

Kvalheim

Mesterhus Kvalheim er et tidløst og plasseffektivt hus, velegnet for mindre tomteareal

  • BRA 121 m²
  • BYA 91 m²
  • Soverom 3

Hyggelig og tidløst hus fordelt på to etasjer

Mesterhus Kvalheim er et godt eksempel på et hyggelig hus, som med sin tidløse arkitektur passer inn over alt. Med sine to etasjer fordelt på 121 kvadratmeter, får du både to store soverom i andre etasje og et romslig hovedsoverom i første. Med direkte adkomst til uteplassen fra stuen, har du kort vei til det gode uteliv. Et perfekt hus for en småbarnsfamilie, og deg som kanskje ønsker å bygge ut etter hvert.

Både stuen og kjøkkenet kan ligge på husets sol- og utsiktside, og stuen har dør ut mot uteplassen. Inngangspartiet har takoverbygg, og når du kommer inn i gangen, har du en romslig bod på den ene siden og bad på den andre. Selve stuen er stor med både spisesone og hyggesone, samt kort vei inn til kjøkkenet. 

Loftsetasje med to soverom og godt med lagringsplass

Huset er svært plasseffektivt, og loftsetasjen består av to store soverom og en stor, romslig bod med mulighet for å innrede et ekstra bad. Boligen har forøvrig god bodplass generelt. Noe som for de fleste er svært kjærkomment. Med mindre du altså ønsker å benytte den ene boden til et stort, flott bad.

Mesterhus Kvalheim er tilpasset en flat tomt, og kan også leveres med underetasje som kan innredes som en egen leilighet. 

Arkitekt: Eskil Ørdal.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Få pris på huset
Mer informasjon
Kvalheim

Kari og Svein flyttet inn i sitt nybygget Kvalheim-hus for noen få år siden. På Østlandet omtrent 2 mil nord for Kongsberg har paret bygget drømmehuset. Det burde flere gjøre, sier de, til tross for at de begge fortsatt er under 30 år. Les familiens historie her.