til top
Bestill katalog
Mesterhus fohandlernettsider
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
Bestill katalog

Skreddersøm og arkitekttegnet

Vi kan få tegnet akkurat det du ønsker deg, eller samarbeide med din arkitekt. Alle hustegningene våre kan også endres og tilpasses etter dine ønsker.

Arkitekttegnet “ferdighus”?

Har du klart for deg hvordan drømmeboligen din ser ut? Vi bygger akkurat det huset du vil ha, enten det er et arkitekttegnet hus til skrå tomt, en funkisvilla eller moderne tomannsbolig.  

Alle Mesterhus kan få tilpasset arkitekttegninger etter dine behov. Velger du det vi kaller skreddersøm, bistår Mesterhus deg hele veien fra plantegning til ferdig drømmehus.

Mesterhus har mange arkitekttegnede ferdighus, men det er svært sjeldent at husene ender opp akkurat slik de er avbildet i katalogen. Byggeprosessen blir formet av menneskene som skal bo der. Her kan du lese mer om hva et ferdighus egentlig er.

 

Perfekt planløsning til ditt hus 

Våre dyktige fagfolk hjelper deg med å identifisere hvilke behov den nye boligen din skal tilfredsstille. Se på huskatalogen vår som en kilde til inspirasjon, og kom med egne ideer og tanker underveis.

Våre arkitekter kan også tegne et skreddersydd hus basert på dine innspill. Gjennom Mesterhus får du kreativ frihet, samtidig som det aldri rokkes ved tryggheten. Det blir som avtalt. Under her ser du noen av våre arkitekttegnede hus og eksempler på skreddersøm, kanskje kan vi inspirere til ditt eget byggeprosjekt?

Mer informasjon
Kontakt forhandler for uforpliktende part om din drøm
Tomannsbolig fra Mesterhus i funkisstil med store, åpne flater og rette linjer.
Moderne, vertikaldelt tomannsbolig

Tomannsboliger kan skreddersys til tomt og etter ønsker. Denne er satt opp av vårt medlem Profil trebygg AS i Røyken. Her fikk man en moderne tomannsbolig i funkis-stil som ivaretok utsikten og ga mulighet til å nyte sola nesten hele døgnet!

Se flere bilder fra den moderne tomannsboligen her

Funkishus med takterrasse

Dette er et flott og moderne hus satt opp av Bygg-Team Romerike AS. Ved å skreddersy huset til tomten har de utnyttet tomten svært godt. Huset har store vindusflater, stor takterrasse og flere balkonger, noe som gjør at man virkelig får glede av den flotte utsikten!

Foto: Digit Media

Drømmehuset ble virkelighet
Drømmehuset ble virkelighet

Linda og Anders hadde nesten gitt opp håpet om å finne det perfekte huset, da en tur på boligmessen forandret alt.

Se deres skreddersydde hus på Nærsnes i Asker

Moderne hus med "alt"

Dette er en enebolig som skiller seg ut! Perfekt for kunden som liker det moderne, og har en utsiktstomt tilgjengelig. Huset er satt opp av Profil Trebygg AS. 

Arkitekttegnet funkis skreddersydd for utsikten
Arkitekttegnet funkis skreddersydd for utsikten

Først kapret de drømmetomten, deretter kom drømmehuset. Eli Karin og Ove blogget om hele byggeprosessen av sitt "Funky Funkis"-hus.

Les mer om deres moderne funkishus her

Bygge tomannsbolig med drømmeutsikt?

Denne funkis tomannsboligen ble satt opp av Mesterhus Oslo AS i 2018. Det å bygge en stor tomannsbolig sammen med noen kan kanskje være en måte å få oppfylt husdrømmen på, les mer om å bygge tomannsbolig her.

Det runde huset i Horten

Sverre og kona ønsket opprinnelig en klassisk bolig, og engasjerte arkitektkontoret Kristiansen & Bernhardt til jobben. Resultatet ble et naturnært funkishus med runde former!

Les mer om det runde funkishuset her

Det runde huset i Horten
Kveldsbilde av kundetilpasset tomannsbolig fra Mesterhus i funkisstil med store, åpne flater, rette linjer.

Finner du ikke drømmeboligen på nettsidene våre? Våre arkitekter kan tegne et skreddersydd hus basert på dine innspill. Gjennom Mesterhus får du kreativ frihet, samtidig som det aldri rokkes ved tryggheten. Klikk her for å kontakte en av våre forhandlere med ditt prosjekt - det blir som avtalt.