til top
Bestill katalog
Mesterhus fohandlernettsider
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
Bestill katalog

Signatur 301

Signatur 301 er en moderne enebolig med store vindusflater og kvaliteter og rom som du ofte finner i langt større hus

  • BRA 161 m²
  • BYA 125 m²
  • Soverom 4

Dette huset er en moderne enebolig designet for skrå tomt, som passer like godt i alle livsfaser. Den kreative vindusløsningen og husets originale fasade med utbygg og vinkler, er med på å gi huset et spennende uttrykk. De store vindusflatene slipper mye lys inn i, og gir flott utsikt. Totalt med carport og sportsbod, har du 163 kvadratmeter i bruksareal å boltre deg på.

Hus for skrå tomt, med inngang og alle hovedfunksjoner på øvre plan

Et stort overbygg over inngangen og carporten med sportsbod, er med på å danne et flott inngangsparti. Overbygget, som er direkte tilknyttet huset, har runde vinduer og er med på å gi huset et moderne særpreg. 

På grunn av den skrå tomten, ligger adkomsten til huset på øvre plan. Her finner du forøvrig alle nødvendige hovedfunksjoner, som stue, kjøkken, soverom og bad på ett plan. 

Når du kommer inn i vindfanget har du tilgang til både bod, som med fordel kan benyttes som garderobe, og et praktisk bad. Du har også adkomst til et stort soverom med egen utgang til balkongen. Fra vindfanget er det forøvrig åpen løsning inn mot det store fellesrommet, som kombinerer både kjøkken og stue. Her er det plass til et romslig spisebord, med rikelig med plass til både storfamilien og middagsgjester. Fra kjøkkenet har du også egen utgang til terrenget, og kort vei til både carport og sportsbod. Det flotte hjørnevinduet og de store vindusflatene gir mye lys og karakter til kjøkken- og stuerommet. I tillegg har du i dette rommet og, en skyvedør i glass som fører deg ut til en lang balkong. Denne er fin å ha åpen på varme dager, for å øke romfølelsen og slippe sommeren inn. 

Innholdsrik underetasje med tre soverom og kjellerstue med utgang til terrasse

Fra det store fellesrommet går det trapp ned til en innholdsrik underetasje. Her finner du blant annet tre romslige soverom, et praktisk bad, bod for lagring, og en kjellerstue med stor skyvedør ut mot terrassen. Denne er også i glass, som skaper en fin nærhet til uteområdet og slipper mye lys inn. 

Signatur 301 er tilpasset en skrå tomt.

Arkitekt: Ben R. Giske/Fylling og Bjørge Bygg AS.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Få pris på huset
Mer informasjon
Stue

De store vinduene gir lyse og luftige fellesaraler, med åpent mellom kjøkken og stue.

En kjellerstua kan være svært praktisk for en familie å ha. Her har man også direkte utgang til hagen, eller kanskje fotballbanen?

Lyst til lese husktalogen vår i papir? Klikk her for å bestille.

Stue 2
Film

Se tre par som valgte Signatur-serien

Se filmen