til top
Bestill katalog
Mesterhus fohandlernettsider
 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
 • Pinterest
Bestill katalog
 • eksteriørbilde av et hvitt ferdighus i funkisstil med garasje i underetasjen og pent lyssatt. Tatt om kvelden.

Bygg et moderne hus som følger dagens trender

Moderne hus blir mer og mer i vinden. Stilen gjengir den tiden vi lever i, og kan for mange virke tiltrekkende. Samtidig er det kanskje denne stilen som kan se mest forskjellig ut fra hus til hus, da den ofte består av arkitektpregede uttrykk og særegenhet. Vi i Mesterhus tilbyr moderne hus i ulike størrelser og med forskjellig uttrykk, slik at du skal kunne finne ditt drømmehjem.

Det som kjennetegner et typisk moderne hus er stramme linjer, store vindusflater som gir mye naturlig lys og en fasade bestående av flere ulike typer materialer.

Kveldsbilde av kundetilpasset tomannsbolig fra Mesterhus i funkisstil med store, åpne flater, rette linjer.

Hva kjennetegner et moderne hus?

Selv om de moderne husene kan se veldig ulike ut vil det alltids være noen fellestrekk. Det som kjennetegner et typisk moderne hus er stramme linjer, store vindusflater som gir mye naturlig lys og en fasade bestående av flere ulike typer materialer. Fasaden på et moderne hus er gjerne unik og spennende, og på denne måten har man muligheten til å skape et hjem få andre har maken til.

Den moderne stilen kommer ikke bare til syne på fasaden, de er ofte vel så karakteristisk innvendig. Åpen løsning mellom kjøkken og stue er stadig mer populært, da det skaper en god romfølelse. Man har muligheten til å følge med barna i stuen samtidig som man lager mat, sette seg ned for en pust i bakken og man har fortsatt kontroll over hva som skjer på koketoppen.

Klikk her for å se alle våre moderne hus.

Siden de moderne husene kan være veldig forskjellige, tilbyr vi unike hus med ulike uttrykk. Et eksempel er hustypen Sara som er bygget over to etasjer med 140 kvm til sammen.

Om vårt moderne og arealeffektive hus, Sara

Her får man alle hovedfunksjonene på øverste plan, slik at den beste utsikten nytes fra etasjen som vil bli mest brukt. I tillegg inneholder huset følgende:

 • Fire romslige soverom, hvor ett av dem er i hovedetasjen
 • Store bad i begge etasjer, med egen vaskeromsavdeling
 • Åpen løsning mellom kjøkken og stue
 • Balkong i øverste etasje
 • En stue i underetasjen som vil passe utmerket for barna
 • Egen utgang til uteområdet ved nedre plan

Et moderne hus blir gjerne omtalt som funkishus i vår dagligtale. Vi i Mesterhus har nettopp presentert vår nyeste serie Signatur. Den består av ni toppmoderne boliger, hvor alle går inn under kategorien funkishus. Les mer om funkishus her. Alle husene er unike og har sitt eget særpreg. Om en av disse er ditt drømmehus, har vi mulighet til å tilpasse det etter dine ønsker og behov.

Hva kan Mesterhus gjøre for deg i byggeperioden?

Å bygge et hus er nok ikke noe du kommer til å gjøre så mange ganger, og sannsynligheten er stor for at du aldri har gjort det tidligere. For førstegangskjøperne er det viktig for oss å bruke vår ekspertise og erfaring til å gjøre prosessen så trygg, komfortabel og sikker som mulig. Vi veileder deg gjerne gjennom alle valgene du må ta for at du skal vite at du tar de rette avgjørelsene for deg, din familie og ditt nye hjem.

Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat i dag!

Byggeprosessen begynner fra første samtale til dere har flyttet inn i deres drømmehjem. Dermed vil denne prosessen inneholde mange ledd som er avhengig av hverandre. Ved å velge Mesterhus kan du være trygg på at du får fagfolk på jobben gjennom hele prosessen.