til top
Bestill katalog
Mesterhus fohandlernettsider
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
Bestill katalog
  • To menn og en kvinne står på et kjøkken og kikker på tegninger av ferdighus

Vi kan hjelpe deg med oppussing, nytt hus, ny hytte eller tilbygg!

Våre Mesterhusforhandler kan hjelpe deg med et bredt spekter av byggeprosjekter. For de fleste av våre forhandlere er det fortsatt vanlig drift, med noen tilpasninger. Ønsker du en prat med en våre forhandlere? Vi er tilgjengelig på e-post, telefon eller video-møte. Du kan selvfølgelig også fortsatt få vår hus- eller hyttekatalog!

Aktuelt / 25.03.2020

Bygge nytt?

Har du en gått med en liten drøm om å bygge nytt hus, er kanskje dette tiden for en uforpliktende prat med en våre forhandlere for å se hvilke muligheter dere har? Vi er tilgjengelig både på telefon, e-post eller videomøte.

Finn nærmeste forhandler

 

Hvis du foreløpig bare vil drømme deg bort i stua hjemme, kan du fortsatt få vår huskatalog gratis hjem i posten eller på e-post.

Bestill huskatalog

 

Oppussing eller rehabilitere?

Har du brukt den siste tiden på å tenke på noe du har lyst til å pusse opp, eller bygge på/om? Kanskje huset eller hytta har noe vedlikehold som venter? Våre forhandlere kan hjelpe deg med å finne gode løsninger for deg.

Kontakt nærmeste forhandler

 

Bygge hytte?

Vi har et bredt utvalg av hytter og våre forhandler hjelper deg å tilpasse hytta til dine behov! Ta en uforpliktende prat med en av våre forhandlere, og få vår hyttekatalog, ved å bestille her:

Bestill hyttekatalog