til top
Bestill katalog
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Printerest
  • Prisvinnere på årets Mesterhuskonferanse

Prisvinnere på årets Mesterhuskonferanse

Mesterhus har gjennomført sin årlige Mesterhuskonferanse og har kåret årets vinnere innen følgende kategorier: Mesterhusbedrift, selgere, markedsfører, leverandør, tømrer og innkjøper.  

Den gjeveste pristen; Årets Mesterhusbedrift gikk til Byggmester Arne Rasmussen!

Aktuelt / 23.04.2018

Bilde øverst: Leder i Mesterhus Tore Mjaavatn, til venstre, delte ut prisen til fornøyde ansatte hos Byggmester Arne Rasmussen.

I statuttene står det:
"Prisen deles ut årlig til den Mesterhusbedrift som har utmerket seg på en positiv måte med positive holdninger, fulgt retningslinjene for medlemskapet, tatt særskilt initiativ, gjort en særskilt innsats eller på annen måte aktivt profilert eller vært med i videreutvikling av Mesterhus-konseptet.

Prisen «Årets Mesterhusbedrift» deles ut til en bedrift som er særlig faglig dyktig og har et godt renommé i sitt nærområdet. Bedriften er flink til å benytte vårt markedsmateriell og er aktive i sin deltagelse på kurs, samlinger og konferanser som Mesterhus sentralt gjennomfører.

Bedriften ble etablert i 1981 og har i dag ca. 10 ansatte og har sitt virksomhetsområde i Nord-Norge. De ble med i Mesterhus i 2001. De jobber hovedsakelig med oppføring av eneboliger og fleremannsboliger, i tillegg til noe rehabilitering.

Bedriften har vært en forgangsbedrift i å ta i bruk Mesterhus sitt foretakssystem. Spørsmål og innspill som kommer til kjedekontoret er alltid gjennomtenkt og med en presisjon og kunnskap som er imponerende.

List Image
En glad gjeng fra Mesterhus Tønsberg mottar prisen for årets markedsfører av Monica Blom Thorsen og Tine Jeanette Nygaard, fra Mesterhus Norge.

Årets Markedsfører: Mesterhus Tønsberg

I statuttene står det:
"Prisen deles ut årlig til den Mesterhusbedrift som har utmerket seg på en positiv måte med bruk av Mesterhus profilelementer slik dette fremgår av Mesterhus profilperm. Årets markedsfører er aktiv i sin markedsføring av Mesterhusproduktet eksternt og internt.

Årets markedsfører har bemerket seg ved å ha ekstremt fornøyde kunder, noe som gjorde at de i 2017 havnet på topp 10 listen blant 1000 andre husbyggere i Norge, når det gjelder å ha de mest fornøyde kundene. Bedriften bruker våre profilelementer gjennomgående og er en flott representant for merkenavnet Mesterhus. De siste årene bedriften tatt noen grep som har gjort at de nå fremstår meget profesjonelt i alle digitale flater og ikke minst at de nå muligens har fått det flotteste Mesterhuskontoret i Norge.

List Image
Bilde: Thomas Sommer, fra Mesterhus Oslo, vant prisen for årets selger EAT

Årets selger - Flest solgte boenheter kategorien EAT: Thomas Sommer, fra Mesterhus Oslo.

I statuttene står det:

"Prisen deles ut årlig til den selgeren i Mesterhuskjeden som i løpet av året har flest solgte boenheter i kategorien EAT.

List Image
Bilde: Odd-Martin Velsvik fra Tømrer Service. Det er niende året han vinner denne prisen som årets selger!

Årets selger - Flest solgte boenheter kategorien Felt/Konkurranse-prosjekt: Odd-Martin Velsvik fra Tømrer Service.

I statuttene står det:

"Prisen deles ut årlig til den selgeren i Mesterhuskjeden som har flest solgte boenheter i kategorien FELT/KONKURRANSEPROSJEKT i løpet av året.

List Image
Bilde: Arnfinn Norås fra Nordan takk for prisen, flankert av konferansier Robert Stoltenberg og Kristian Reistadbakken fra Mestergruppen, til venstre

Årets Mesterhusleverandør: Nordan

I statuttene står det:
"Prisen deles ut årlig til den samarbeidende leverandør til Mesterhuskjeden som gjennom året har vist at den yter en profesjonell service og oppfølging av våre medlemsbedrifter. Bedriften skal gi våre medlemmer de beste betingelser, være kunnskapsrik om egne produkter, og bli oppfattet som en leverandør som det er lett å samarbeide med. Prisen deles ut på vegne av medlemmene i Mesterhuskjeden, etter en egen avstemming hvert år."

List Image
Bilde: Kveldens konferansier Robert Stoltenberg slår av en prat med årets tømrer i Mesterhus, John Petter Valle

Årets Tømrer: John Petter Valle fra Byggmester Gunstein Lindtveit

Prisen deles ut årlig til den tømreren i en Mesterhusbedrift som brenner for faget og bedriften, har utmerket seg på en positiv måte eller tatt særskilt initiativ. Viktige egenskaper hos vedkommende kan være lojal, dyktig, nøyaktig, en god lagspiller, lærevillig, ansvarsbevisst, har høy yrkesstolthet og er et forbilde for andre ansatte. Prisen deles ut av administrasjonen i Mesterhus Norge."

List Image
Bilde: En fornøyd gjeng fra Byggmester Stølsvik mottar prisen for årets innkjøper fra Mestergruppens Bjørn Marius Wefring og Kristian Reistadbakken, til høyre

Årets innkjøper: Byggmester Stølsvik

Prisen deles ut årlig til den Mesterhusbedriften som har hatt størst vekst i lojalitet og kjøp av byggevarer gjennom Mestergruppen i løpet av året.