til top
Bestill katalog
Mesterhus fohandlernettsider
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
Bestill katalog
  • Nye medlemmer i Mesterhus!

Nye medlemmer i Mesterhus!

Mesterhus har så langt i år fått fem nye medlemsbedrifter og er nesten halvveis til målet med 12 nye medlemmer i løpet av året.

Aktuelt / 04.05.2020

Foto tatt før koronarestriksjonen: Markedssjef Monica Blom Thorsen og regionsansvarlig Sør, Bent Halvard Tveit, på hver sin side av Terje Glenne, Glenne Bygg, og Thore B. Olsen, kunderådgiver/daglig leder Mesterhus Horten- Holmestrand- Sande. 

- Det er ekstra viktig i usikre tider å være tilknyttet et trygt og seriøst kjedekonsept, fastslår kjededirektør i Mesterhus, Karl Arne Jespersen.

- Medlemmer får tilgang til ulike konsepter og tjenester som gjør dem bedre rustet til å komme gjennom utfordrende tider på en god måte. Det gleder oss å se at kjeden fortsetter å vokse selv i den siste tidens utfordrende situasjon. Vi snur nå oppmerksomheten mot ROT-markedet for at medlemsbedriftene skal ha flere bein å stå på framover, sier han.

De nye medlemmene

De fem nye medlemmene er Glenne Bygg AS og Gunnerød & Langaas AS som begge blir en del av salgskontoret for Horten, Holmestrand og Sande, ByggTotal AS, Alta, Tømrerfirma Madsen & Hesthammer AS, Haugesund og Byggmester Solberg AS på Osterøy ved Bergen.

Glenne Bygg AS var tidligere forhandler i BoligPartner, Tømrerfirma Madsen & Hesthammer AS var tidligere forhandler i Norgeshus.