til top
Bestill katalog
Mesterhus fohandlernettsider
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
Bestill katalog
  • Ny kjededirektør i Mesterhus

Ny kjededirektør i Mesterhus

Foto: an.no

Karl Arne Jespersen returnerer til boligbransjen og blir fra 1.august ny kjededirektør i Mesterhus.

 

Aktuelt / 22.03.2019

Karl Arne Jespersen er i dag kommersiell direktør i programvarehuset DIPS AS, landets ledende leverandør av e-helsesystemer. Som kommersiell direktør har Jespersen hatt ansvaret for salg, markedsstrategi og forretningsutvikling i selskapet.

-Vi er svært glade for at Karl Arne har takket ja til stillingen som ny kjededirektør i Mesterhus. Vi kjenner han godt fra før, da han var leder for Systemhus i perioden fra 2009-2012, og hvor han gjorde en fantastisk god jobb. Hans erfaring og energi, koplet med den øvrige kompetansen i kjeden og Mestergruppen for øvrig, vil sette Mesterhus i stand til å møte fremtiden på den aller beste måten, sier Mikkel Sandvik, konsernsjef i Mestergruppen.

I tillegg til hans erfaring som leder i Systemhus, har Jespersen mange års erfaring med kjededrift, blant annet som administrerende direktør i landets største frisørkjede Nikita Hair Norway.

 -Jeg gleder meg nå veldig til å ta fatt på jobben som leder i Mesterhus, ikke minst gleder jeg meg stort til å blir kjent med forhandlerne. Jeg har nå bak meg seks veldig spennende og lærerike år i et av landets mest innovative IKT-miljøer og tar med meg inspirasjon derfra som jeg håper kan være nyttig også som leder for en av landets største huskjeder, sier Jespersen.

Karl Arne starter opp i jobben 1. august 2019. Frem til da er mangeårig markedssjef i Mesterhus, Monica Blom Thorsen, konstituert kjededirektør.