til top
Bestill katalog
Mesterhus fohandlernettsider
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
Bestill katalog
  • Nærprodusert kjøkken fra Sigdal gjennom 70 år
  • Nærprodusert kjøkken fra Sigdal gjennom 70 år

Nærprodusert kjøkken fra Sigdal gjennom 70 år

Sigdal kjøkken har vært en våre trofaste leverandører i mange år. Visste du at de fortsatt har fabrikken sin i Norge, på Østlandet, i Sigdal kommune? Det gjør at de passer godt sammen med våre lokale byggemestere, og sammen kan vi bygge ditt drømmehjem, med et helt skreddersydd kjøkken! Her kan du lese litt mer om vår tradisjonsrike leverandør, Sigdal.

Aktuelt / 07.05.2020

Nærprodusert

De fleste som hører ordet ”nærprodusert”, tenker nok på gulrøtter, tomater, salat og andre råvarer som havner på matbordet. At råvarene dyrkes og høstes i nærheten av dem som skal spise dem. Kort transportvei er effektivt og bra for miljøet. Sigdal er også nærprodusert, i den forstand at selve kjøkkenet som kundene bestiller, produseres på fabrikken i Eggedal i Sigdal kommune. Slik har det vært i 70 år, helt siden Alf Rust og Harald Biksrud startet Sigdal kjøkken i 1950.

Moderne, rene linjer og farger som skiller seg litt ut? Hos Sigdal kan du få akkurat det du ønsker deg.

bilde

Spesialproduksjon

Det at Sigdal har egen fabrikk i Norge betyr også at Sigdal kan satse på spesialproduksjon. Hver dag på fabrikken blir det produsert ventilatorskap, en ekstra lang hylle, et smalere skap enn standard, en hel bokhylle i Herregård stil eller noen spesielle utforinger, alt for å tilfredsstille et økt behov for spesielle produkter.

Etter at produktene er produsert blir de malt i lik farge som resten av kjøkkenet og pakket på samme forsendelse til kunden. Og nettopp malt kjøkken er noe som Sigdal har spesialisert seg på. Nå står et splitter nytt malingsanlegg klar til å ta imot ordrer på kjøkken i alle tenkelige farger. Resultatet er både fint for kunden og fint for miljøet, nærprodusert på Sigdals fabrikk i Sigdal.

hyller bilde

Selv om de er en tradisjonsrik leverandør kommer også Sigdal med moderne og praktiske nyheter. Hva med en krydderhylle som kan "forsvinne" opp i skapet?

Nærhet til kundene

Et annet viktig moment ved nærprodusert er nærheten til kundene. Her tenker vi både på Sigdals forhandlere og alle de kunder Sigdal har innenfor både det profesjonelle og private markedet. Innenfor det profesjonelle markedet vet vi at mange entreprenører, husbyggere og håndverkere setter pris på nærheten til Sigdals fabrikk og alle fordelene dette medfører.

Vil du vite mer?

Her deler Sigdal tre viktige ting å tenke på når du skal velge kjøkken. Du kan også besøke nettsiden til Sigdal her, og se mer av deres store utvalg. Visste du at de også har bad og garderobe? 

Ønsker du kontakt med en av våre forhandlere om hva vi kan hjelpe deg med? Finn din nærmeste forhandler her.