til top
Bestill katalog
Mesterhus fohandlernettsider
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
Bestill katalog
  • Årets tømrer og årets markedsfører i Mesterhus er kåret!
  • Årets tømrer og årets markedsfører i Mesterhus er kåret!

Årets tømrer og årets markedsfører i Mesterhus er kåret!

Egentlig skulle vi ha utdelinger på vår store 50-års konferanse i København med 600 personer i mars i år, men det satte Korona en stopper for. Nå holder vi forskjellige Korona-vennlig overrekkelser, og vi gratulerer Espen S. Hårr, i ET Bygg, som årets tømrer, og Frank Kristiansen AS, som årets markedsfører! Her kan du lese om vinnerne og se filmen hvor årets markedsfører ble lurt til å tro at de bare skulle ta noen bilder til en kampanje:)

På bildene, fra venstre: Henning Bergevik og Espen S. Harr. Thomas Gorseth, Sindre Sandberg og Monica Blom Thorsen.

Aktuelt / 03.06.2020

Årets markedsfører

For å dele ut prisen til årets markedsfører, ble det markedssjef Monica Blom Thorsen, som fikk seg en liten kjøretur til Drøbak på Østlandet, for å møte Frank Kristiansen AS. De hadde fått vite at vi skulle ta bilder av rehabiliteringsprosjekter, til en kampanje om det, og de visste ingenting om noe pris. Dermed hadde vi fotograf på plass som kunne filme overrekkelsen. Det var stor glede og overraskelse da de fikk prisen, og det kan du se i filmen under. Sindre Sandberg tok imot prisen og Thomas Gorseth ble med på feiringen.

video årets markedsfører

Se den morsomme utdelingen av årets markedsfører her! 

Se filmen

Begrunnelsen for å velge Frank Kristiansen er følgende:

Årets vinner har utført en imponerende jobb med å gjenreise Telegrafen bygget i Drøbak og har blitt tildelt Olavsrosa for dette arbeidet. Ved å videreføre tradisjonelle og eldre byggeteknikker og sikre at nyttig kompetanse blir overført til nyere generasjoner har de bidratt til at den kulturhistoriske verdien er ivaretatt, formidlet og tilgjengeliggjort. Frank Kristiansen AS engasjerer seg også stort i næringslivet i Drøbak og omegn og deltar aktivt som kjedemedlem i Mesterhus med sin brede kompetanse og erfaring. Med sin unike synlighet og gode omdømme markedsfører de Mesterhus på en svært god måte.

Frank Kristiansen AS ble etablert i 1974 og holder til på et 100 år gammelt gårdstun i Drøbak. De jobber hovedsakelig i Frogn, Ås og Nesodden. Fagområde omfatter eneboliger, rekkehus, barnehager, samt rehabilitering av både borettslag og enkeltbygg.  Bedriften har egne fagfolk og ligger mellom 20-25 mann, og kan utføre alt fra mindre til mer omfattende oppdrag.

Årets tømrer!

Henning Bergevik fra Mesterhus Norge, til høyre, deler ut prisen til Espen S. Hårr, i ET Bygg. Vi gratulerer!

bilde årets tømrer

Årets tømrer

I Mesterhus har vi så mange flinke håndverkere at vi syns de fortjener litt ekstra heder og ære, derfor deler vi ut prisen «årets tømrer». Vår regionsleder i vest, Henning Bergevik, fikk æren av å kjøre det lille stykket til en byggeplass i Sirevåg, og dele ut prisen til Espen S. Hårr, i ET Bygg AS. Alt på trygg avstand.

Espen ble nominert av daglig leder i ET- bygg, Ernst Morten Tuen, og han skriver blant annet:

Espen er en person som brenner for yrket sitt, og som viser yrkesstolthet for faget. Han er alltid positiv og stiller alltid opp. Han ser heller det positiv i ting, enn det negative.  Som kollega får du alltid en arbeidsdag med humor og latter når Espen er med, men samtidig en effektiv og produktiv dag. Espen er en tålmodig mann, og han tar med glede ansvar for opplæring av lærlinger og elever. Han har tatt mesterutdanning på kveldstid, og holder også på med tegnekurs på nett. Det er et ganske imponerende år han har hatt i 2019.  Til slutt vil jeg bare si det er en glede å ha en slik god kollega som Espen.

Alt dette passer perfekt inn i Mesterhus og vi er stolte av å ha han og ET Bygg AS hos oss. ET Bygg er et byggefirma lokalisert i Ree Næringspark på Bryne. De driver med boligfornying, totalrehabilitering, takskift, industribygg, nybygg og eiendomsutvikling fra Stavanger i nord til Egersund i sør.