til top
Bestill katalog
Mesterhus fohandlernettsider
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
Bestill katalog
  • Mesterhus-forhandler med de mest fornøyde kundene i 2020!

Mesterhus-forhandler med de mest fornøyde kundene i 2020!

Mesterhus-forhandler Tømrermester Harald Teksle har Norges mest fornøyde kunder i 2020! Mesterhus har hele 4 av våre forhandlere inne på topp 10-listen over bedriftene med de mest fornøyde huskundene i 2020.

Aktuelt / 16.02.2021

Vi gratulerer Tømrermester Harald Teksle med utrolige 98 av 100 mulige i kundetilfredshetsscore!

Daglig leder hos Harald Teksle, Lars Simensen, forklarer deres gode resultat slik:

 Vi lever av fornøyde kunder og som en bedrift i et relativt lite lokalsamfunn er et godt rennommé avgjørende for å lykkes. Grunntanken er jo at det skal bli som avtalt, her jobber vi mye med å informere kunder, ansatte og underleverandører slik at det blir slik som vi har tenkt. Her har vi gode verktøy og rutiner som vi støtter oss på fra Mesterhus. Vi ønsker å gi kundene en trygghet ved at vi tar hånd om hele prosessen og forklarer og veileder dem underveis. I tillegg har vi med oss en veldig fin gjeng med egne ansatte og faste underleverandører som er hyggelige og behandler kundene veldig bra, sier Simensen.

Bildet over viser en kunde som overtar en bolig i 2020 (før Korona), hvor kunden, Britt Inger, uttalte:

 Jeg visste ikke det var så enkelt å bygge seg hus.

 

Følgende av våre forhandlere er med på topp 10-listen:

 

Tømrermester Harald Teksle startet i 1982 og holder til i Svene syd i Numedal, rett nord for Kongsberg. Bildet er fra de ble kåret til årets Mesterhusbedrift i 2018. Fra venstre: Rune Hagen, Harald Teksle og Lars Simensen. 

Harald Teksle

Fokus på fornøyde kunder

- Vi er så stolt over at det er en Mesterhusbedrift som topper denne listen og at ytterligere tre Mesterhusbedrifter er inne på topp-10 listen, sier markedssjef i Mesterhus Monica Blom Thorsen.

- Det jobbes systematisk med kundetilfredshet hos alle våre 150 Mesterhusbedrifter og vi ser en svært god utvikling totalt sett både på EAT og prosjektmarkedet, sier Thorsen.

Målingen gjøres av Prognosesenteret og dekker hele Norge. Det er omtrent 1000 forskjellige forhandlere/kjedemedlemmer/avdelinger som deltar. Dette er i kategorien hvor kundene har egen tomt og velger selv leverandør og boligtype. Enkeltkundemarkedet er også kjent som katalogmarkedet, og består i hovedsak av eneboliger og fritidsboliger.

Lyst til å ta en prat med en våre flinke forhandlere om ditt prosjekt? 

Kontakt din forhandler her