til top
Bestill katalog
Mesterhus fohandlernettsider
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
Bestill katalog
  • Innovativ energisparing tilpasset norske forhold

Innovativ energisparing tilpasset norske forhold

Isolasjon handler rett og slett om å holde kulda ute og varmen inne. Med de forholdene vi har i landet kreves det kontinuerlig arbeid med omfattende testing og innovasjon av isolasjonsprodukter. Her har vår flinke leverandør Glava Isolasjon ligget helt i front siden 1935. Enten du skal bygge helt nytt, eller etterisolere, er det verdt å se på hva glava kan tilby.

Aktuelt / 17.12.2019

Utviklet for norske forhold

Norske værforhold er de geografiske forutsetningene vi må tilpasse arbeidet etter, både i by og bygd. Det preges av markerte årstider og tøffe vintre, men norske forhold består av så mye mer enn vær! Det stilles helt andre krav til byggeskikk og det må bygges annerledes her i landet, enn ellers i Europa. Produktene som benyttes må blant annet virke i hele husets levetid, noe som setter større krav til innovasjon og nytenkning. 

 

Energioppgradering

Etterisolering gir bedre boligkomfort og lavere energibruk.

Bilde 2

Går foran med Glava Front

Boliger over hele Norge gjøre klare for en total energioppgradering med Glava Front, Glavas nye fasadeelement. Det er et fasadeelement som legges som den nye fronten på både hus og kontorbygg, og er en helt ny måte å energioppogradere boliger på. Glava Front gir et enklere og mer effektivt system for både etterisolering og ny fasade. Ideen var å utvikle et elementbasert system for å oppgradere husets «skall» raskt og rimelig til en forutsigbar pris. Systemet består av elementet, startlist, hjørnelister, vinduer, dører og tak. Huset blir betydelig mer energieffektivt og bedre å bo i, samtidig som det får et mer moderne eksteriørdesign.

Øke ambisjoner for energisparing

Etterisolering og oppgradering av eldre boliger er viktige tiltak for å øke ambisjonene og forventingene boligeiere bør ha til energisparing ved boligrehabilitering. Lavere energiforbruk er positivt både for miljøet, forsyningssikkerheten og for den enkelte huseier.