til top
Bestill katalog
Mesterhus fohandlernettsider
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
Bestill katalog
  • Gjør huset komplett med en skreddersydd garderobe

Gjør huset komplett med en skreddersydd garderobe

Du har brukt mye tid på å gjøre huset til ditt eget, og vil gjerne at skapplass og garderober skal gjenspeile dette. Ved å skreddersy garderobeplassen i din stil og til ditt behov gir det lille ekstra til helheten.

Aktuelt / 23.11.2021

En garderobe kan gjøre deg mer effektiv

Med dagens tilgang på smarte, plasseffektive garderobeløsninger oppdager stadig flere gleden og nytten ved å avsette areal i boligen sin til dette formålet. Med en nøye gjennomtenkt garderobe får man større oversikt over tingene sine, bedre plass og system.

Bilde: Sigdal
Bilde: Sigdal

En garderobe som er tilpasset ditt behov

Alle har forskjellige behov når det kommer til skapplass, og det er ofte vanskelig å vite hvor man skal begynne. Ønsker man en Walk-IN garderobe eller oppbevaringssystem til vaskerommet? Tre- eller aluminiumsomramming? Hvit eller svart innredning?

Valgmulighetene kan være overveldene, men da finnes det heldigvis hjelp å få. Hos de fleste forhandlerne finner du garderobeplanleggere som gir deg gode råd om hvordan man kan skreddersy en løsning akkurat til ditt hus. 

Dette gjelder enten du trenger oppbevaringsløsninger i gangen, på soverommet eller andre steder i hjemmet. Det kan skreddersys på millimeteren. Du får tegnet opp et forslag til hvordan du kan utnytte lagringsarealet i boligen din, og her kan hver enkelt krik og krok utnyttes.

Bilde: Sigdal
Bilde: Sigdal

Skyvedører sparer plass og har mange bruksområder

Skyvedører, med eller uten skap bak, kan avgrense et areal, dele opp et rom, eller etablere «trafikksoner» i boligen. Skyvedørene er først og fremst en fantastisk plassbesparende og praktisk løsning for en komplett garderobe. Trenger du en enkel lettvegg mellom to soner i et rom, kan selve karmen med skyvedører fungere som et visuelt skille. Halve veggen kan du jo skyve til siden om du vil åpne opp.

 

Bilde: seksjonsdelt rom
Bilde: Sigdal

Kanskje trenger du et hjemmekontor som enkelt kan skjules når det ikke er i bruk? Ved bruk av skyvedører som romdeler kan du tilrettelegge for ditt eget hjemmekontor som du kan åpne og lukke når det passer deg. Med de rette romdelerne får du en arbeidsplass som er mer effektiv og det er enklere å jobbe, studere eller drive med hobbyer.

Bilder: skyvedører Langlo
Bilde: Langlo