til top
Bestill katalog
Mesterhus fohandlernettsider
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
Bestill katalog
  • Fibo baderomsplater - Det bærekraftige valget

Fibo baderomsplater - Det bærekraftige valget

Fibo er en ledende leverandør av vanntette veggsystemer. Med Fibo veggsystem bygger du en rimelig baderomsvegg raskt og kan velge fra et stort utvalg dekorer. Enten du skal pusse opp eller bygg nytt hus, kan Fibo baderomsplater være et godt alternativ. Miljøbevisst produksjon er også en selvfølge. Les mer om deres miljøengasjement og se noen av deres flotte produkter her.

Aktuelt / 24.09.2020

Om Fibo baderomsplater

Fibo er en ledende leverandør av vanntette veggsystemer av høy kvalitet. Veggsystem er enkelt å installere, slitesterkt og er et miljøvennlig valg. Systemet er godkjent i henhold til våtromsnormen og panelene kommer med 15 års garanti. Miljøbevisst produksjon er en selvfølge. Fibo bruker kun leverandører som lever opp deres krav til gjenvinning i alle ledd.

Veggsystemet består av høytrykkslaminerte paneler i full høyde som monteres rett på eksisterende vegg eller stenderverk. Panelene klikkes enkelt sammen med Fibos egen Aqualock. Fordi du dekker store flater om gangen, slipper grunnarbeid som liming og fuging av hver flis og sparer herde- og tørketid, går monteringen fem ganger raskere med Fibo sammenlignet med fliser. Veggpanelene kommer i et bredt utvalg dekorer som tar opp i seg det beste fra moderne skandinavisk design – enten du ønsker et tradisjonelt uttrykk, sterke farger i høyglans eller naturinspirerte toner som marmor eller betong.

Veggpanel er både en stilig og praktisk løsning, de slette overflatene gjør det enkelt å rengjøre veggen.

Bilde 1

Fornybar bærekraft

Fibo veggpanel lages av sertifisert og fornybart tre, kommer med egne EPD´er og gir ekstrapoeng for byggeprosjekter som skal miljøsertifiseres etter BREEAM-NOR.

Tre er en fornybar ressurs som lagrer karbon også når det er i bruk i produkter. Fibo veggpanel er fremstilt av PEFC-sertifiserte tresorter som sikrer en bærekraftig skogsdrift, og kommer med egen EPD (Environmental Product Declaration) som dokumenterer miljøregnestykket både for råvaren og produksjonen. I deres årlige ESG-rapport kan du også følge hvordan de jobber for redusert energibruk, bedre avfallshåndtering og sirkulærøkonomi.

BREEAM-poeng

BREEAM.NO er et sertifiseringsprogram for nybygg eller ombygginger. Sertifiseringen bygger på et poengsystem der ti områder poengsettes etter hvordan de presterer innenfor ulike områder, blant annet påvirkning innen design og reduserte utslipp, bærekraft og bestandighet, tilpasning til klimaendringer, økologisk verdi samt beskyttelse av biologisk mangfold.

Bilde 2

Veggpanelene kommer i et bredt utvalg dekorer – enten du ønsker et tradisjonelt uttrykk eller sterke farger, som den gule vist her.

Sunnere bo-og arbeidsmiljø

Produktene til Fibo er registrert i flere av de skandinaviske miljødatabasene:

• Sintef Teknisk Godkjenning
• Eco product vurdering
• Nordic Ecolabelling Portal
• Basta Online
• SundaHus miljødata bedømning

Miljødeklarasjon

Fibo har en EPD, Environmental Product Declaration. En EPD er en uavhengig, verifisert miljødeklarasjon som gir forbrukere sammenlignbar informasjon om ulike produkters miljøpåvirkning i et livssyklusperspektiv. EPD baseres på de prinsipper og regler som gjelder i den internasjonale standarden ISO 14025, og har bred internasjonal aksept. Fibos EPD kan også brukes av byggentreprenører når nye bygninger skal sertifiseres i henhold til BREEAM.

Redusere CO2-utslipp

Fibo fokuserer på å produsere produkter med bærekraft og fokus på miljøet. De er forpliktet til å redusere sin miljøpåvirkning i hele verdikjeden og jobber derfor kontinuerlig med å redusere utslippene og energiforbruket. Nye maskiner, nytt utstyr og nye logistikkløsninger forbedrer effektiviteten og samtidig redusere vårt totale energibehov.

Fibo veggsystem er godkjent etter våtromsnormen og kommer med 15 års garanti.

Bilde

Vil du lese eller se mer?

Les mer om Fibo sin miljøsatsning her.

Ønsker du å ser mer av deres flotte utvalg av produkter, kan du klikke her.

 

Vil du ha hjelp til å pusse opp hjemme?  

Kontakt en av våre forhandlere her

Siste bilde

Det er mulig å lage mange varierte design med Fibo baderomsplater. Se flere designmuligheter her.