til top
Bestill katalog
Mesterhus fohandlernettsider
 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
 • Pinterest
Bestill katalog
 • Få inspirasjon til din uteplass –med MøreRoyal

Få inspirasjon til din uteplass –med MøreRoyal

Vi nordmenn tilbringer mye tid hjemme, og hagen og uteplassen er en viktig del av huset for de fleste. Med vedlikeholdsvennlige og varige materialer kan du gjøre underverker med uteområdet, og vipps er hagen blitt en etterlengtet forlengelse av hjemmet. Her får du gode råd til oppgradering av uteområdet og valg av terrassebord. 

Aktuelt / 15.03.2021

Terrasser som varer og varer…

Et hus er langt mer enn det som skjuler seg innenfor husets fire vegger, og uterommet får stadig mer fokus, godt hjulpet av folkekjære TV-programmer som «Eventyrlig oppussing» og «Tid for hage», som inspirerer og gir et innblikk i hva det er mulig å få til utendørs. Å bo i norden krever litt ekstra av materialene, ikke minst utendørs. Skal du i gang med et større prosjekt er det verdt å bruke litt tid for å finne de riktige materialene. Royalimpregnerte materialer, som MøreRoyal, har de senere årene fått solid fotfeste i markedet. Materialene er dobbeltbehandlet, noe som innebærer at de både er trykkimpregnert og kokt i olje, og slik er de ekstra godt beskyttet mot vær og vind. Terrassebordene er ferdige behandlet og klare til bruk, og krever også lite og enkelt vedlikehold etter montering, perfekt for deg som vil bruke fritiden til noe annet enn å flikke og beise. Her kan du lese mer om egenskaper ved MøreRoyal.

Uteplassen er en viktig del av hjemmet. Bilde viser Concise terrassebord, grå.

bilde

Terrasse for enhver stil

Gulvet på uteplassen gjør selvsagt mer enn å dekke en funksjon – det skal også komplettere boligen eller hytta. Siden MøreRoyal kommer i et bredt spekter av profiler og dimensjoner er det enkelt å finne en variant som passer din stil og du kan lese mer her:

Halvor Bakke presenterer valgmuligheter i MøreRoyal terrassebord

Terrassebord – finn din stil

Klassisk stil - med eller uten riller- UNO

Terrassebord UNO med rill er et ensidig terrassebord i MøreRoyal grå (RG.25), og legges i utgangspunktet med rillet side opp. Materialene er ferdig fargesatt i en nydelig, transparent gråfarge som vil fortsette å gråne etter hvert som terrassen påvirkes av naturkreftene.

Terrassebord DUO er et tosidig terrassebord, med en høvlet, glatt side og en rillet side. Begge sidene kan benyttes, så det er helt opp til deg hvilken side du foretrekker å vende opp. Materialene er ferdig fargesatt i en varm bruntone, men er også tilgjengelig i natur, som får en grå og værbitt patina over tid.

Klassisk stil - med eller uten riller- DUO
Moderne stil med rette kanter og børstet overflate

Moderne stil med rette kanter og børstet overflate

Concise terrassebord er perfekte for deg som liker den moderne stilen, med rette linjer og skarpe kanter for et strammere uttrykk. Terrassebordene har en «sawcut» overflate, som gir en behagelig og børstet følelse, mindre fiberreisning og jevnere farge. Nytt i år er 2 nye dimensjoner, 28x95 og 28x145, som hver på sin måte tilfører nye uttrykk til formspråket i uterommet. Se mer her:

Nyhet! Concise terrassebord i 28x95
Nyhet! Concise terrassebord i 28x145

Nyheten lektegulv 

Innen Concise kolleksjonen finner du også nyheten lektegulv, som virkelig har slått an i markedet. Et lektegulv består av lekter brukt som terrassegulv, alene eller i miks, noe som gir et nytt og mer spennende uttrykk. Perfekt for deg som ønsker en mer unik stil. Ønsker du å lese mer om Concise lektegulv eller se video her.

Bilde lektegulv

Innen Concise-kolleksjonen finner du også dette lekre lektegulv. Valgmulighetene er rett og slett mange, men valget - det er ditt!

Uterom – bruk tid på planlegging

Uterom – bruk tid på planlegging

Drømmer du om det ultimate uteområdet er det verdt å bruke litt ekstra tid på planleggingsfasen. Noter ned alle ønsker, ta utgangspunkt i tomten du har, og vær realistisk med tanke på hva som er mulig å få til. I planleggingen er det mye å ta hensyn til, som for eksempel:

 • Prosjektets omfang – byggesøknad / nabovarsler
 • Tomtens muligheter og begrensninger
 • Vær og vind
 • Innsyn og utsikt
 • Ønsket stil
 • Ønsket funksjonalitet
 • Møblering
 • Lyssetting

Ønsker du å lese mer planlegging eller får mer inspirasjon, så kan du lese disse artiklene:

Planlegg terrassen

La deg inspirere av disse uteområdene

Utebod eller utestue? Sjekk ut Talgøs PlusConcept

Utebod eller utestue? Sjekk ut Talgøs PlusConcept

Ønsker du å forlenge sommersesongen, eller sliter du å få plass til alt av større utstyr innomhus? Talgø PlusConcept er arkitekttegnede hagestuer og boder i MøreRoyal som er perfekte for enhver norsk hage, enten du trenger lagringsplass eller uterom med tak og ly. Du kan velge blant ulike standardmodeller, eller designe din egen med Talgøs 3D byggmodul. Enkelt, fleksibelt – og med moderne design. Her kan du lese mer om hagestuer i MøreRoyal og her om utebod i MøreRoyal.

Vil du vite mer oppgradering av uteplass?

Vil du vite mer om MøreRoyal – eller finne mer inspirasjon til ditt uteområde?
Gå til: talgo.no

Ønsker du hjelp til oppgradere din uteplass? Våre forhandlere kan hjelpe deg med gode råd, planlegging, materialvalg og bygging av det du ønsker deg!

 

Ta kontakt her for hjelp med ditt prosjekt